"Niemand is zoals jij"

jij bent bijzonder om wie je bent, zonder voorwaarden!

Gastenboek

11 berichten op 2 pagina's
Gerdina Smale
21-10-17 21:30:27
Geweldig optreden in de kerk. Duidelijk verhaal, leuke interactie met de kinderen. Wij hebben genoten.
Zondagsschool Kuinre
21-10-17 10:40:42
Vrijdag 20 oktober van een fantastische voorstelling genoten bij ons in de kerk. Samen met 31 kinderen laten zien dat je mag zijn zoals je bent. Top gedaan!
Anneke van der Krans
13-10-17 18:11:03
Op 10 oktober hebben Jolanda en Giovanni ‘Niemand is zoals jij’ gespeeld in de Hofrustkapel in Rijswijk (Z-H) voor ongeveer 150 kinderen van de basisscholen. Deze voorstelling werd hen aangeboden door de gezamenlijke kerken in Rijswijk die hun 750-jarig bestaan vieren. De vertellers wisten de kinderen ademloos te boeien met hun verhaal over stippen en sterren. De boodschap kwam over: het maakt niet uit wie je bent, voor God ben je uniek. De kinderen gingen zich steeds meer betrokken voelen bij het verhaal. De interactie was geweldig. Aan het eind mochten de kinderen op het podium met Jolanda en Giovanni een lied uit de voorstelling zingen. Dat maakte het feest compleet. Na afloop kregen de kinderen een boekje mee met verwerkingsvormen van het verhaal. De voorstelling is een echte aanrader voor kerken, scholen, clubs en vakantiekampen en evangelisatiewerk.
Tamara Vrije Baptisten Gemeente Nieuw-Lekkerland
08-09-17 08:52:33
Ons nieuwe kerkseizoen is prachtig geopend door de mooie voorstelling en bijbehorende thema van Giovanni en Jolanda. Goed gedaan!
Lenneke den Hertog
12-06-17 12:42:18
Zaterdag 10 juni jl. hadden wij, Boekhandel Den Hertog i.s.m. de Bibliotheek de voorstelling Niemand zoals jij geboekt. Wat een geweldig verhaal en een prachtige voorstelling! mijn complimenten voor Giovanni & Jolanda. De kinderen werden betrokken bij de voorstelling en een ieder kreeg de boodschap mee: Iedereen is anders, niemand is zoals jij...je mag er zijn zoals je bent! Echt een aanrader om hen uit te nodigen!
Francine Francke
05-03-17 13:32:03
Zondag 26 februari hebben zo'n 60 kinderen en hun ouders in de Jeruzalemkerk in Amsterdam genoten van deze voorstelling. De spelers wisten de aandacht goed vast te houden van de kinderen, ze leefden echt mee met het verhaal. Het was een kinderfeest.
Gudy Gudy de Mooy
04-03-17 20:38:36
Vandaag samen met een vriendin en haar dochter van 3 naar de voorstelling van Niemand is zoals jij geweest. Wat een bijzonder mooie en leuke voorstelling!! Het contact dat werd gemaakt met de kinderen wat maakte dat de kinderen er helemaal inzaten en volop meededen. De verschillende rollen die prachtig neer werden gezet en dan ook de diepe inhoud die het hart van iedereen raakte. Klein, groot, gelovig, niet-gelovig of zoekend. Echt een voorstelling om naar toe te gaan of uit te nodigen!!!
Gwenda Visscher
06-02-17 13:26:59
het verhaal werd dicht bij de kinderen gebracht. Ze werden interactief betrokken, en dat lukte het ene moment goed en het andere moment minder. De kinderen waren geboeid en pakten de boodschap ook heel persoonlijk op merkten we in de gesprekjes achteraf. Wij hadden groep 3 t/m 8, maar was vooral aansprekend voor groep 3 t/m 6. Toen de techniek het liet afweten pakten de spelers dit goed op, maar zonder goede muziek was wel een gemis in sprankeling.Dat was de 2e voorsteling gelukkig helemaal anders en daarmee nog levendiger. De boekjes erbij zijn echt een meerwaarde.
Ellis Ellis van Atten
23-12-16 16:55:56
Mooi te zien hoe de aandacht van kinderen gevangen wordt. Ademloos kijken en luisteren wordt afgewisseld met luidruchtige betrokkenheid. Een feestje met een boodschap.
Naomi Visser
23-12-16 16:09:09
Ik heb bij de Serieus Request Zaanstad de voorstelling gezien! Ik vond het super indrukwekkend, ook wel heftig en ontroerend om te zien en mee te maken! Ik vind dat ze het erg goed gedaan hebben en dat het een goed nadenkertje is voor tijdens de kerstdagen, wie wil jij zijn? Stippen, sterren of gewoon jezelf!
Tonen: 5  10   20