"Niemand is zoals jij"

jij bent bijzonder om wie je bent, zonder voorwaarden!

Gastenboek

11 berichten op 3 pagina's
Francine Francke
05-03-17 13:32:03
Zondag 26 februari hebben zo'n 60 kinderen en hun ouders in de Jeruzalemkerk in Amsterdam genoten van deze voorstelling. De spelers wisten de aandacht goed vast te houden van de kinderen, ze leefden echt mee met het verhaal. Het was een kinderfeest.
Gudy Gudy de Mooy
04-03-17 20:38:36
Vandaag samen met een vriendin en haar dochter van 3 naar de voorstelling van Niemand is zoals jij geweest. Wat een bijzonder mooie en leuke voorstelling!! Het contact dat werd gemaakt met de kinderen wat maakte dat de kinderen er helemaal inzaten en volop meededen. De verschillende rollen die prachtig neer werden gezet en dan ook de diepe inhoud die het hart van iedereen raakte. Klein, groot, gelovig, niet-gelovig of zoekend. Echt een voorstelling om naar toe te gaan of uit te nodigen!!!
Gwenda Visscher
06-02-17 13:26:59
het verhaal werd dicht bij de kinderen gebracht. Ze werden interactief betrokken, en dat lukte het ene moment goed en het andere moment minder. De kinderen waren geboeid en pakten de boodschap ook heel persoonlijk op merkten we in de gesprekjes achteraf. Wij hadden groep 3 t/m 8, maar was vooral aansprekend voor groep 3 t/m 6. Toen de techniek het liet afweten pakten de spelers dit goed op, maar zonder goede muziek was wel een gemis in sprankeling.Dat was de 2e voorsteling gelukkig helemaal anders en daarmee nog levendiger. De boekjes erbij zijn echt een meerwaarde.
Ellis Ellis van Atten
23-12-16 16:55:56
Mooi te zien hoe de aandacht van kinderen gevangen wordt. Ademloos kijken en luisteren wordt afgewisseld met luidruchtige betrokkenheid. Een feestje met een boodschap.
Naomi Visser
23-12-16 16:09:09
Ik heb bij de Serieus Request Zaanstad de voorstelling gezien! Ik vond het super indrukwekkend, ook wel heftig en ontroerend om te zien en mee te maken! Ik vind dat ze het erg goed gedaan hebben en dat het een goed nadenkertje is voor tijdens de kerstdagen, wie wil jij zijn? Stippen, sterren of gewoon jezelf!
Tonen: 5  10   20